Toitumisalane teave 100g
Energia 1490 kj/351 kcal
Rasvad 1,5 g
küllastunud rasvu 0,39 g
Süsivesikud 69 g
suhkur 3,4 g
valku 14 g,
kiudaineid 2,9 g,
sool 0 g
4.50 €
Riik: Itaalia 100%
Spaghetti De Cecco Kvaliteetne, aeglane kuivatamine madalal temperatuuril, et paremini säilitada nisu maitset ja aroomi ning loomulikku värvi, et tagada kõrgeima kvaliteediga pasta.
Valime välja tervisliku väärtuse poolest parima Itaalia kõva nisu, et tagada saagi varieeruvusele vaatamata pidevalt intensiivse maitsega al dente pasta. Valmistame oma küpsetisi ainult külma Maiella mäeveega, mille temperatuur on alla 15°C, et pasta püsiks keetmise ajal ideaalselt kõva.
Isalt pojale alustas perekond De Cecco jahvatamist 1831. aastal Fara San Martinos: tõeline kutsumus, aastal 1886 kujunes välja tõeline pasta valmistamise kunst. Pikaajaline kirglik ajalugu, mis ühendab parima kvaliteediga pasta tootmiseks ainult parimat nisu ja iidsete pastatraditsioonide ainulaadset oskusteavet.
Allergeenid: Võib sisaldada soja ja sinepit
6 in stock
Toitumisalane teave 100g
Energia 1490 kj/351 kcal
Rasvad 1,5 g
küllastunud rasvu 0,39 g
Süsivesikud 69 g
suhkur 3,4 g
valku 14 g,
kiudaineid 2,9 g,
sool 0 g