Toiteväärtus 100 g kohta
Energeetiline väärtus 1473 kj/352 kcal
Rasv 3,4 g
küllastunud rasvu 0,39 g
Süsivesikud 1,5 g
suhkur 0,3 g
valku 14 g,
kiudaineid 2,9 g,
sool 0,1 g
3.99 €
Riik: Itaalia 100%
De Cecco Kvaliteetne, aeglane kuivatamine madalal temperatuuril, et paremini säilitada nisu maitset ja aroomi ning loomulikku värvi, et tagada kõrgeima kvaliteediga pasta. Valime välja tervisliku väärtuse poolest parima Itaalia kõva nisu, et tagada saagi varieeruvusele vaatamata pidevalt intensiivse maitsega al dente pasta. Valmistame oma küpsetisi ainult külma Maiella mäeveega, mille temperatuur on alla 15°C, et pasta püsiks keetmise ajal ideaalselt kõva. Isalt pojale alustas perekond De Cecco jahvatamist 1831. aastal Fara San Martinos: tõeline kutsumus, aastal 1886 kujunes välja tõeline pasta valmistamise kunst. Pikk ajalugu, mis ühendab ainult parimat nisu ja ainulaadset oskusteavet iidsetest pasta valmistamise traditsioonidest, et toota tippkvaliteediga pasta!
Allergeenid: võib sisaldada soja ja sinepit
Out of stock
Toiteväärtus 100 g kohta
Energeetiline väärtus 1473 kj/352 kcal
Rasv 3,4 g
küllastunud rasvu 0,39 g
Süsivesikud 1,5 g
suhkur 0,3 g
valku 14 g,
kiudaineid 2,9 g,
sool 0,1 g